Galletas de avea

18/04/2013

Descarga a receita en pdf

Os romanos a denominaban “aveo” que quere dicir desexo xa que era utilizada na alimentación animal e estes a comían con verdadeiro desexo. En 1890 divulgouna o médico suízo Dr. Bircher-Benner como compoñente principal do müesly.

É rica en fibra insoluble, que axuda no tránsito dixestivo, e en fibra soluble que é a que evita que se absorba o coresterol no noso intestino. Tamén é moi rica en ferro e vitaminas do grupo B.

Comentarios

Información de contacto

Contacta connosco. Utiliza o formulario para unha resposta rápida
Visítanos

Estamos en Ramón Cabanillas, nº 10 (zona Praza Roxa)

Santiago de Compostela

tfno 981 59 25 95

Ou escríbenos a

bio@acestadasaude.es

© imaxes e textos, os respectivos propietarios

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos

Formulario de contacto

Todos los campos son requeridos

Localización

Achégate á nosa tenda