Garavanzos con bacallau e espinacas

11/04/2013

Descarga a receita en pdf

 

Información nutricional:

 

Os garavanzos: aliados do corazón

 

Os garavanzos son un valioso alimento por varias razóns:

Son moi ricos en lecitina e unha elevada proporción de fibras solubles que axudan a retirar o colesterol antes de pase ao sangue.

Tamén hai que dicir que son as legumes que teñen maior cantidade en ácido fólico (vitamina B12). Esta vitamina axuda a disminuír os niveis de homocisteina e así evitar problemas cardíacos. Os garavanzos tamén son ricos en magnesio, un bo aliado para manter a elasticidade de veas, capilares e arterias.

Tamén están as espinacas; ricas en potasio e calcio e nas vitaminas A, C, E y B9.

 

 

Ingredientes (para dúas persoas) aínda que se pode facer un pouco máis e ter comida para outro momento.

 

-1/2 Kg de garavanzos

-200g de espinacas

-250g de bacallao en migas

-1 ovo

-1 dente de allo e 1 cebola

-Aceite de oliva, sal e pementón.

 

 

Comentarios

Información de contacto

Contacta connosco. Utiliza o formulario para unha resposta rápida
Visítanos

Estamos en Ramón Cabanillas, nº 10 (zona Praza Roxa)

Santiago de Compostela

tfno 981 59 25 95

Ou escríbenos a

bio@acestadasaude.es

© imaxes e textos, os respectivos propietarios

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos

Formulario de contacto

Todos los campos son requeridos

Localización

Achégate á nosa tenda