Sardiñas

Sardiñas

Sardiñas capturadas mediante artes tradicionais, e envasadas en aceite de oliva ecolóxico

As sardiñas en aceite de oliva de Pan do Mar son capturadas nos litorais de Galicia e do Norte de Portugal, utilizando artes tradicionais que evitan danar os fondos mariños e a especies non comerciais. Respéctanse os tamaños mínimos e os ciclos reproductivos dos peixes. O aceite utilizado é de olivas de orixe ecolóxica, obtido tras primeira presión en frío.

Pan do Mar, empresa conserveira con sede en Vilanova de Arousa, conta con certificado de pesca sustentable, e utiliza produtos ecolóxicos.

Información de contacto

Contacta connosco. Utiliza o formulario para unha resposta rápida
Visítanos

Estamos en Ramón Cabanillas, nº 10 (zona Praza Roxa)

Santiago de Compostela

tfno 981 59 25 95

Ou escríbenos a

bio@acestadasaude.es

© imaxes e textos, os respectivos propietarios

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos

Formulario de contacto

Todos los campos son requeridos

Localización

Achégate á nosa tenda